AMCD 1054 SUOMALAINEN ELOKUVAMUSIIKKI VOL. 8 - HARRY BERGSTRÖMIN SF-MUSIIKKIA 1952-59 CD

Tässä cd:ssä esitellään Harry Bergströmin elokuvasävellystuotantoa vuosilta 1952-1959 SF:n tuotannoista. Kokoelman lauluista ja orkesterikappaleista suurin osa kuuluu elokuvamusiikin harvinaisuuksiin eli ne on julkaistu ainoastaan gramofonilevyillä.
Levyn 27 kappaletta sisältävät harvinaisia laulu- ja instrumentaaliesityksiä kuten Kahden maailmassa, Tango Torino, Venezuelan yö ja Kohtalon hetki lyö. Mukana on latinalaisia rytmejä, haikeaa laulelmaa, tulista instrumentaalitangoa, jatsahtavaa jammailua, kohtalokasta valssia ja koomista kuplettia.
 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1053 SUOMALAINEN ELOKUVAMUSIIKKI VOL. 7 - MUSIIKKIA ELOKUVISTA 1950-52 CD

Suomalainen elokuvamusiikki vol. 7 sisältää säveltäjä Toivo Kärjen ja sanoittaja Reino Helismaan elokuvalauluja vuosina 1950-1952 valmistuneista elokuvista. Musiikki on savikiekoilta ja filmien ääniraidoilta. Mukana on runsaasti harvinaisuuksia. Henry Theel laulaa ikimuistoisia tangoja ja valsseja kuten Katuviertä pitkin, Kun rakastaa, Unettomia öitä ja Köyhä laulaja. Vuosina 1950-52 uusia laulajanimiä olivat mm. Erkki Junkkarinen, Matti Louhivuori, Esa Pakarinen, Jorma Ikävalko ja Metro-Tyttöjen Tamara Hramowa. Tämä aikakausi toimii myös johdatuksena rillumareihin, jonka ajatellaan alkaneen suosikkielokuvasta Rovaniemen markkinoilla.
 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1051 SANAT: HELENA EEVA VOL. 3 - ISKELMIÄ 1940-50 LUVUILTA JA ENNEN JULKAISEMATTOMIA TOIVO KÄRJEN SÄVELLYKSIÄ CD

Helena Eeva, lyhyen elämänsä aikana oli tekemisissä oman aikansa kyvykkäimpien musiikintekijöiden kanssa, niin säveltäjien kuin esittäjien. Toisaalta tietysti pätevimmät säveltäjät käyttivät myös parhaita sanoittajia. Toivo Kärki ja Tapio Lahtinen sävelsivät kumpikin noin 50 Helena Eevan tekstiä. Toivo Kärjen ja Tapio Lahtisen säveltuotannot eroavat siinä, että Lahtinen ei sovittanut teoksiaan. Levyn harvinaisuuksiin kuuluu levyn kolme viimeistä kappaletta, joista kahta ei ole julkaistu aikaisemmin. Kaikki ovat Toivo Kärjen säveltämiä teoksia ja ne tulkitssee Erkki Liikanen.
 
Hinta / Price: 17,00 s

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1049 SUOMALAINEN ELOKUVAMUSIIKKI VOL. 6 - MUSIIKKIA ELOKUVISTA 1950-51 CD

Suomalaista elokuvamusiikkia kartoittavan sarjan kuudes osa sisältää tuttuja ja harvinaisempia elokuvasävelmien levytyksiä vuosien 1950-1951 elokuvista. Mukana on myös harvinaisuuksia elokuvien ääniraidoilta. Mukana on mm. Olavi Virran hieno George de Godzinskyn säveltämä Kuunsäteiden laulu ja ääniraidalta kopioitu Heikki aaltoilan Sua rakastan ain. Harry Bergströmin musiikkia on Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta -elokuvassa, joka synnytti Kipparikvartetti-lauluyhtyeen. Leif Wager ja Tapio Rautavaara laulavat suomalaisina merimiehinä Eksoottisessa Rion yössä. Tummaverinen Assi Nortia oli 1950-luvun alun kirkkaimpia musikaalitähtiä. Kesäillan valssi elvytti Oskar Merikannon supisuomalaista musiikkiperinnettä, samoin Tukkijoella-näytelmän uusi filmatisointi pääosassa Tauno Suuri. Palo laulaa tunteikkaasti balladin Pohjolan valkea kesäyö.
 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

PSVCD 001 Pentti Viherluoto laulaa CD

Pentti Viherluoto laulaa -levy koostuu mestarin sävellyksistä hänen itsensä laulamana. Äänitearkiston tietokannasta löytyy Viherluodon esittämänä 43 teosta, joista seitsemän levytyksen matriisit uinuvat Itämeren pohjassa. Ne olivat vuoden 1943 äänityksiä, joita kuljettanut laiva upposi matkalla Saksaan. Tämän levyn levyn äänitykset on tehty pääosin 1940- ja 50-luvuilla, mutta muutamat ovat 60- ja 90-luvuilta. Tulkinnat ovat harvoin kuultuja ja monesta niistä kuuluu rakkaus Turkuun ja eritoten Ruissaloon.
 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1048 Rahojen rytmiä - ja 55 muuta mainosiskelmää CD

Suomalaisilla radioaalloilla kuulunut mainontaa ennen 1980-luvun lakimuutosta, jolla mainosrahoitteiset paikallisradiot tuotiin suomalaiseen arkeen. Tämä ei tietenkään tarkoittanut, etteikö äänimainontaa olisi Suomessa tehty. Levysoitinten yleistyttyä useilta mainostajilta ilmestyi jatkuvasti mainostallenteita, jotka pyrkivät painamaan kuluttajien mieleen niin tuotenimiä kuin mielikuviakin. Yleisimmin kyseessä olivat lauletut mainosiskelmät. Sanoitusten avulla mainossanoman sai tehokkaasti perille.
 
Hinta / Price: 22,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1077 Veli Lehto - kaikki levytykset CD

Veli Lehto tuli tunnetuksi Dallapén ja Seminola-orkesterin levytyssolistina vuosina 1930-1937. Kaikkiaan hän lauloi levylle 126 iskusävelmää. Vasta 40 vuotta myöhemmin tuli yleiseen tietoon, että Veli Lehto oli salanimi, jonka taakse kätkeytyi Viljo Lehtinen, turkulainen klassisen laulun ja teologian opiskelija, joka myöhemmin teki elämäntyönsä pappina.

Tähän viiden CD:n julkaisuun on koottu kaikki Viljo Lehtisen tekemät iskelmälevytykset. Mukana on myös Ylioppilaskunnan laulajien kanssa 1938 äänitetty Kesäilta-kappale. Kaikki äänitteet on restauroitu parhaita menetelmiä käyttäen. Julkaisuun sisältyy kattava kansivihko, jossa kerrotaan Veli Lehdon eli Viljo Lehtisen elämästä sekä levytystilanteiden taustoista ja tapahtumista. Mukana on aikaisemmin julkaisemattomia valokuvia sekä uutta tietoa suomalaisen kevyen musiikin historiasta.
 
Hinta / Price: 50,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1047 George de Godzinsky vol. 1 & 2 - 1936-1952 CD

George de Godzinsky on suomalaisessa musiikkielämässä yli 60 vuotta vaikuttanut taiteilija, joka tunnettiin valtavasta musikaalisuudestaan, ammattitaidostaan, tyylikkäästä pukeutumisestaan ja ystävällisestä hymystään. 100-vuotisjuhlien kohde, maestro, kapellimestari, säveltäjä ja sovittaja de Godzinsky (1914-1994) oli elegantti herrasmies, joka soitti useimmiten flyygeliä tai haitaria, johti erikokoisia orkestereita ja teki taria, johti erikokoisia orkestereita ja teki työtä musiikin parissa usein vaikka kellon ympäri. Hän matkusti Suomen musiikkilähettiläänä eri puolilla maailmaa.
 
Hinta / Price: 22,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1046 1ST TURKU JAZZ 1970 - ART FARMER & HEIKKI SARMANTO & SEPPO RANNIKKO -JAMSESSION CD

Art Farmer ja Heikki Sarmanto. Taltiointi Turku Jazzin ensimmäisiltä festareilta vuodelta 1970 on löytynyt! Tapahtuman pääkonsertista on löytynyt tallenne amerikkalaistrumpetisti Art Farmerin ja Heikki Sarmannon yhtyeen osalta. Lisäksi kyseisen konsertin jälkeen pidetyistä jameista löytyi tallenne, jossa Seppo Rannikko yhtyeineen pitää yleisöä otteessaan. Art Farmer, Heikki Sarmanto piano, Ilkka Willman kontrabasso, Matti Koskiala rummut. Seppo Rannikko tenorisax./ huuliharppu, Heikki Sarmanto piano, Tapani Tamminen kontrabasso, Esko Rosnell rummut. kesto n. 53 min.
 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1045 SANAT: HELENA EEVA VOL.2 - HISTORIALLISIA HITTEJÄ 1950-lUVULTA CD

Mukana kaksi aikaisemmin julkaisematonta Helena Eevan sanoittamaa kappaletta. Ensimmäinen näistä on Toivo Kärjen sävellys Armas Anna -tekstiin. Reipas valssi on ilmeisesti vuodelta 1943. Toinen on Ossi Runnen säveltämä kaunis hidas valssi Vanha majatalo. Se oli tarkoitettu Tapio Rautavaaralle. Aikoinaan näitä ei julkaistu, mutta vuonna 2013 Sointu-orkesteri äänitti ne solistinaan Kai Hyttinen. Nyt ne ovat saaneet arvoisensa julkaisun. Levyllä on myös Helenan ehkä tunnetuimman Jos Helmiä kyyneleet ois -kappaleen uusi versio. Sen tulkitsee Turun kaupunginteatterin näyttelijä Kirsi Tarvainen Antti Hyvärisen sovittamana. Levyllä on myös 22 Helenan muuta tunnettua ja hieman tuntemattomampaa sanoitusta alkuperäisten tulkitsijoidensa esittäminä.
 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1043 PROLETAARIT NOUSKAA! - AMERIKANSUOMALAISIA TYÖVÄENLAULUJA 1914-1930 CD

Vuosien 1866 ja 1930 välillä Suomesta lähti Pohjois-Amerikkaan n. 350 000 siirtolaista. Tämä synnytti Amerikkaan vilkasta suomenkielistä toimintaa. Työväenliike sai paljon kannatusta amerikansuomalaisten keskuudessa. Niinpä sekä Victor että Columbia levyttivät paljon suomalaisia työväenlauluja. Tälle levylle on koottu Amerikan suomalaissiirtolaisten työväenlaululevytyksiä ja mukana ovat useimmat tunnetut amerikansuomalaiset levylaulajat.
 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1042 SUOMALAINEN ELOKUVAMUSIIKKI VOL. 5 - MUSIIKKIA ELOKUVISTA 1946-49 CD

Sodanjälkeisessä Suomessa tehtiin mielenkiintoisia valistuselokuvia. Ne naamioitiin rankkojen melodraamojen muotoon ja tihkuivat tummaa, kohtalokasta film noir -kuvausta. Satiiristen modernien musiikkielokuvien riehakkaana sankarittarena esittäytyi Liisa Tuomi. Toivo Kärki käynnisti uransa viihteellisten SF-elokuvien säveltäjänä ja lähestyi sotilasfarsseissaan 1950-luvun rillumarei-elokuvien tyyliä. Tämän kokoelman useimmat kappaleet ilmestyvät nyt ensi kertaa cd:llä.
Kansallisen audiovisuaalisen arkiston (KAVA) Juha Seitajärven yksityiskohtainen kansivihkoteksti pureutuu jälleen ajan ilmiöihin.
 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1041 ETEENPÄIN! - SUOMI-JAZZ 1960 - 1975 CD

Nimimerkki Pessimisti kirjoitti Rytmi-lehden numerossa 6/1960 synkästi: "Minne menet Suomen jazz? Tällä hetkellä vastaus näyttää olevan tuhoisan yksinkertainen: Kuolemaan. Suomessa jazz on henkihieverissään."

Nimimerkin ennustus ei onneksi toteutunut. Päinvastoin, sillä 1960-luku merkitsi suurta muutosta suomalaisessa jazzissa. Ripeä kehitys jatkui 1970-luvulla, jolloin suomalainen jazz vakiinnutti asemansa musiikin kentässä kansainvälisestikin.

English resumé

 
Hinta / Price: 30,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1040 Sanat: Helena Eeva - levytyksiä vuosilta 1942-1959 CD

Helena Eeva on kirjoittanut tekstin lähes 160:een iskusävelmään, mutta siitä huolimatta hän on monelle tuntematon. Tutummilta sen sijaan saattavat kuulostaa hänen käyttämänsä salanimet Asser Tervasmäki, Arvi Tarvainen, Aarne Torniainen, L. Suolakivi, A. Kajo, A. Tjärbacka, Hele Neva ja H. Neva. Helena Eevan merkityksestä tekstintekijänä kertoo osaltaan se, että monet hänen tekstejään esittäneistä solisteista ovat maamme parhaimpia laulajia. Helena Eeva oli kotoisin Karjalasta, Metsäpirtin Eevalan kylästä. Hänen kotipitäjänsä oli ensimmäisiä paikkoija, joista Talvisodan alettua taisteltiin. Suomalaisten sotien aikana syntyneet yheteiset kokemukset ja Helenan oma traaginen elämäntarina värittävätkin hänen tarinallisia ja koskettavia tekstejään. Tieto tästä tuo teksteihin syvyyttä, johon tarkkaavainen kuuntelija helposti vajoaa. Helena Eeva kuoli ennenaikaisesti vain 36-vuotiaana.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1038 Markus Allan - Rio de la Plata CD

Tämän levyn runsaasta kahdestakymmenestä kappaleesta on puolet uutta tänä vuonna taltioitua argentinalaistyyppistä tangoa Markku Igonin ja Sven Nygårdin upein sovituksin. Markus Allanin ääni on säilynyt upeana ja hän laulaa kypsemmin kuin koskaan. Toinen puoli on laulajan 1970- ja 1980-lukujen uudelleen miksattuja parhaita tulkintoja.Mestarillinen äänitys ja masterointi ovat Robert de Godzinskyn käsialaa. Kansivihkon teksti on Aslak Allinniemen kirjoittama.

 
Hinta / Price: LOPPU
 

AMCD 1037 Veikko Lavi vol. 2 - levytyksiä vuosilta 1952-1956 CD

Veikko "Vepa" Lavi (1912-1996) kuului yhdessä Reino Helismaan, Toivo Kärjen, Olavi Virran ja Tapio Rautavaaran kanssasiihen sukupolveen, joka valtasi sodan jälkeen suomalaisen viihteen kärkipaikat. Tämä levy kattaa toisen puoliskon Veikko Lavin vuosina 1950-56 tekemistä äänitteistä. Kokoelman äänitteet alkavat vuodesta 1952, jolloin Lavi vielä levytti Westerlundin Tähti-levymerkille. Ensimmäisissä kappaleissa säestyksestä vastaa kotkalainen hanuristi Viljo Ylönen, jonka kanssa hän oli pitkään tehnyt yhteistyötä. Syksyllä 1952 Vepa oli kuitenkin tavannut toisen harmonikansoittajan, Veikko Ahvenaisen, jonka kanssa hän kiersi esiintymismatkoilla vuoden ajan. Ahvenainen näkyy nyt myös Lavin uusien tekstien säveltäjänä.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1036 Ossi Runne: Kultainen trumpetti - äänitteitä vuosilta 1953-1984 CD

Kansa ei yleisesti tunne Ossi Runnen omaa soolouraa vaikka kaikki tuntevat hänet Eurovision laulukilpailujen kapellimestarina. Tämä levy kokoaa ja tuo esille maestron upeita tulkintoja suurten orkestereiden kanssa 1950-luvun alusta lähtien Kultaisen trumpetin laulusta Summertimeen. Matti Viljasen, Jaakko Salon, Ossi Malisen, Ensio Kostan ja George de Godzinskyn ja Ossin itsensä mestarilliset sovitukset lisäävät levyn korkeaa tasoa.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

VAKCD 001 Keskellä V.A.Koskenniemi - runoilija säveltäjien ja laulajien innoittajana CD

Koskenniemen runot ovat innoittaneet useita eri säveltäjiä ja esittäjiä. Lähes 250:sta hänen runostaan on liki 500 sävellystä. Kuoroille sävelletyn ohjelmiston ohella on yksinlauluja, joita useimmat Suomen eturivin laulajat ovat tulkinnoillaan tehneet tunnetuksi. Tällä levyllä säveltäjinä ovat mm. Toivo Kuula, Yrjö Kilpinen, Aarre Merikanto ja Jean Sibelius. Laulajia ovat mm. Veikko Tyväinen, Lea Piltti, Matti Lehtinen, Kim Borg ja Martti Talvela. Runoilija-akateemikko V. A. Koskenniemen syntymästä tuli 8.7. 2010 kuluneeksi 125 vuotta.

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1029 Suomalainen elokuvamusiikki Vol. 1 - Levytyksiä vuosilta 1931-1936 CD

Suomalaisen elokuvamusiikin äänitesarja alkaa aivan ensimmäisestä äänielokuvasta, vuonna 1931 valmistuneesta Sano se suomeksi. Suomalainen elokuvamusiikki -sarjan ensimmäinen osa kattaa 1930-luvun alkupuolen ja sisältää musiikkia mm. elokuvista: Meidän poikamme merellä, Vaimoke ja Mieheke. Ajan suosikkitähdistä laulavat mm. Georg ja Eugen Malmstén sekä Tauno Palo. Kuvitus sisältää mm. harvinaisia kuvia äänitystilanteista. Lauluina ovat mm. harvinaiset levytykset Tui tui Tuulikki, Auringon lapset ja Bulu bulu bulu. Suurin osa tämän levyn teoksista on nyt ensi kertaa saatavissa CD-levyllä.
Kansallisen audiovisuaalisen arkiston (KAVA) kanssa yhteistyössä tehty julkaisu pitää sisällään Juha Seitajärven kansivihkotekstin.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1031 Suomalainen elokuvamusiikki Vol. 2 - Levytyksiä vuosilta 1937-1939 CD

Suomalainen elokuvamusiikki osa 2. käsittää vuodet 1937-1939. Tuolloin elokuvamusiikki kehittyi voimakkaasti.Malmsténin veljekset jatkoivat elokuvauraansa sekä säveltäjät Martti Similä, Harry Bergström ja George de Godzinsky vastasivat monen elokuvan musiikin teosta. Näyttelijä Birgit Kronström esiityy edukseen myös laulajana elokuvassa Markan tähden. Monien toivoma Matti Jurva pääsee esille säveltäjänä, sanoittajana sekä laulajana vaikkapa kulttielokuvassa Kaksi Vihtoria, mutta kuka onkaan tuo nuori komea mies, joka astuu parrasvaloihin 1939 elokuvan Rikas tyttö ravintolakohtauksen laulajana. Sehän on Olavi Virta!
Kansallisen audiovisuaalisen arkiston (KAVA) kanssa yhteistyössä tehty julkaisu pitää sisällään Juha Seitajärven kansivihkotekstin.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1035 Suomalainen elokuvamusiikki Vol. 3 - Levytyksiä vuosilta 1940-1942 CD

Vuosina 1940-1942 elokuvayhtiöt pyrkivät filmeillään kohottamaan kansakunnan itsetuntoa myös sotapropagandan keinoin. Elokuvat ja musiikki valjastettiin erityisesti kotirintaman moraalinkohottamista varten. Ne olivat ajanvietettä, joilla saatiin ihmisten ajatukset pois sotanäyttämöiltä. Samaan aikaan alkoi uusien säveltäjien aikakausi Suomessa George de Godzinskyn johdolla. Tuolloin filmattiin Suomen elokuvahistorian toistaiseksi komeimmat musikaalit kuten Onnellinen ministeri ja Poretta. Ikimuistoisia lauluja esittivät mm. Harmony Sisters, Tauno Palo, Birgit Kronström, Olavi Virta ja Tuire Orri.
Kansallisen audiovisuaalisen arkiston (KAVA) Juha Seitajärven yksityiskohtainen kansivihkoteksti kertoo ajanjakson tapahtumista niin elokuvakameran kummaltakin puolelta kuin valkokankaan edestä.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1039 Suomalainen elokuvamusiikki Vol. 4 - Levytyksiä vuosilta 1943-1945 CD

Suomalainen elokuvatuotanto toimi myös sodan loppuvaiheissa. Uudet elokuvasäveltäjät raikastivat elokuvamusiikkia myöhäisromanttisilla laulelmillaan. Tämän levyn ehdottomia erikoisuuksia ovat yksitoista elokuvien ääniraidoilta otettua kappaletta. Levyn ensimmäisenä harvinaisuutena on Yleisradion pikalevy, jossa nuori ja komea Leif Wager laulaa ehkä suurimman hittinsä Romanssin, elokuvasta Katariina ja Munkkiniemen kreivi. Juha Seitajärven yksityiskohtainen teksti 24-sivuisessa kansivihkossa tukee levyn kuuntelua ja tarjoaa runsaasti mielenkiintoista tietoa. Timo Wuoren ääniterestaurointi, Timo Kirveksen tarkka valokuvien jälkikäsittely ja Jukka Veistolan luoma hieno graafinen ilme tekevät levystä kokonaisuudessaan upean.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1034 Olavi Virta - Arkistojen aarteita Vol. 1 - äänitteitä vuosilta 1944-1963 CD

Arkistojen kätköistä on löydetty Olavi Virran äänityksiä, joiden olemassaolosta ei ole aiemmin tiedetty. Levylle on koottu julkaisemattomia koelevyjä sekä radio-nauhoituksia.

Koelevyt löydettiin vasta vuonna 2006. Ne olivat alun perin tarkoitettu julkaistaviksi Suomi-äänilevymerkillä vuosina 1948?1949. Koelevyt jäivät aikanaan julkaisematta.

Suurin osa Yleisradion vanhoista musiikkinauhoista on poistettu, kun nauhat haluttiin lähetyksen jälkeen saada uusiokäyttöön. Muutamia Virran tekemiä ohjelmia on onneksi säilynyt. Hiljattain Ylen nauhaston kätköistä löytyi kaksi Jälkilöylyt -ohjelmaa vuodelta 1963, joissa Virta esiintyi Marjatta Leppäsen, Irmeli Mäkelän ja Marketta Joutsin kanssa.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

HJCD1 HISTORICAL HARLEM JAZZ CLUB TURKU 1961-63 CD

Kaksi CD levyä, joiden yhteiskesto on 2 h 25 min.
Levyillä on turkulaisen jazz-clubin jam session -tallenteita 1960-luvulta. Mukana liki 30 jazzin taitajaa, mm. Esko Linnavalli, Gusse Rössi, Kari Sarpila, Kalevi Rothberg, Erkki Välilä ja Rudy Jones. 12 sivuisen kansivihon on toimittanut Tapani Maskula. Muusikkotiedot kappaleluetteloissa. Tutustu!

 
Hinta / Price: 26,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1033 Dallapé-orkesteri vol. 6 - levytyksiä vuosilta 1940-1942 CD

Talvisota keskeytti Dallapé-orkesterin soitot kokonaan. Tarmokas orkesterinjohtaja Helge Pahlman kokosi kuitenkin Dallapén uudelleen välirauhan aikana ja se jatkoi toimintaansa osittain uudistuneella miehistöllä jatkosotaan saakka. Esiintymisiä oli poikkeusoloista johtuen vähemmän. Tästä huolimatta orkesteriin oli saatu maan parhaat vapaana olevat muusikot ja sen taso oli vähintään yhtä hyvä kuin 1930-luvun parhaina vuosina. Tästä on vankkana todisteena syksyllä 1940 ja vuoden 1942 aikana tehdyt levytykset, joita äänitettiin ennätysmäärä laadusta tinkimättä kolmelle eri levytuottajalle.
The Dallapé orchestra had been the most popular dance band in Finland in the 1930s. Their story almost ended when the Winter War broke out in autumn 1939. If the violinist-saxophonist Helge Pahlmann had not called the musicians together again in November 1940, it would have been the end of the Dallapé story. In the course of one week they made more than fifty recordings with several popular vocalists. Many of them have since become classics of Finnish popular music.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1032 Helena Siltala - The Other Side / Rolf Kronqvist - The Quintet CD

Suomen Äänitearkiston ja Timo Wuoren 1993 julkaisema levy on jälleen saatavana uudelleen julkaisuna. Siltalan persoonallinen laulutyyli on parhainta suomalaista tulkintaa jazz-pohjaisista sävellyksistä. Myös Rolf Kronqvistin yhtyeen tulkinnat levyllä ovat huippuja. Tyypillisesti 1950- ja 1960-lukujen tanssimuusikot olivat sydämeltään jazz-muusikkoja, mutta eivät useinkaan saaneet levyttää rakastamaansa musiikkia. Tälle levylle kootut jazz-kappaleet ovat peräisin Yleisradion radiolähetyksistä 1960-1967 väliseltä ajalta. Ulkomaalaisten levytysten lisäksi radiolähetykset olivatkin niitä harvoja lähteitä, joista suomalaiset kuulivat tuolloin jazz-musiikkia.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1030 Onni Laihanen - nelinkertainen Suomen harmonikkamestari - Levytyksiä vuosilta 1937-1947 CD

Onni Laihanen oli yksi rakastetuimpia harmonikkataiteilijoitamme. Hän on Viljo Vesterisen tavoin luonut oman persoonallisen soittotyylinsä, jota vieläkin monet soittajat ihailevat. Onnin tulkinnoissa on suurta tunnetta ja taituruutta. Hänen harmonikansoittoaan kuullaan paljon Dallapé-orkesterin levyillä. Erityisen taitava hän oli valssien, jenkkojen ja tangojen tulkitsijana, mutta swingin eli hotin soittajana hän oli täysin omaa luokkaansa. Tämän lisäksi hän oli yksi kaikkien aikojen parhaimmista säestäjistä. Onni Laihanen oli aikansa koulutetuin harmonikansoittaja. Hän sovelsi saamaansa tietoa harmonikansoittoon ja menestyi kilpailuissa saavuttaen peräti neljä Suomen mestaruutta. Sotien jälkeen Laihanen muuttiYhdysvaltoihin ja toimi New Yorkissa useita vuosia ravintolamuusikkona.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1028 Dallapé-orkesteri Vol. 5 - Levytyksiä vuodelta 1939 CD

Dallapén kokoonpanossa tapahtui merkittäviä muutoksia, kun orkesterista erosi mm. legendaarinen Viljo Vesterinen. Orkesterin musiikillinen linja muuttui ja johtoon astui Bruno Laakko, joka toi yhdysvaltalaisia vaikutteita tullessaan. Perinteinen kesäkiertue korvattiin runsailla levytyksillä. Sodan alkaminen aiheutti orkesterin toimintaan hankaluuksia. Levyllä Suomen ensilevytys Kissa vieköön -kappaleesta. Kaikki tämä ja paljon muuta Dallapé-tietoa löytyy Toivo Tammisen kirjoittamasta kansivihkosta, jossa on runsaasti myös mielenkiintoisia valokuvia.
The year 1939 was a black year in the history of Europe. The Dallapé Orchestra changed into a modern swing band mostly because new leader was elected. Bruuno Laakko brought influences form the U.S.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1027 Sacy Sand - Levytyksiä vuosilta 1950-1958 CD

Kahdeksankymmenluvulla latinalaisamerikkalainen musiikki on tullut uudestaan Suomeen, ilmeisesti jäädäkseen. Meillä perustetaan sambakouluja, soitetaan aitoa kuubalaista son-musiikkia ja julkaistaan kirjoja Rion karnevaaleista. Mutta latinalaisamerikkalaisen musiikin historia Suomessa alkaa Sacy Sandista.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1026 Veikko Lavi - Levytyksiä vuosilta 1950-1952 CD

Veikko "Vepa" Lavi on suomalaisen iskelmälyriikan voimahahmo siinä, missä Reino Helismaa ja Juha Vainiokin. Tälle levylle on koottu Lavin esimmäiset levytykset vuosilta 1950-1952.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1019 Mirva & Telefunken Kaikki levytykset TUPLA CD

Mystiset ja jo unohduksissa olleet MIRVA äänitteet ovat nyt ensi kertaa samoissa kansissa yhdessä suomalaisten Telefunken levyjen kanssa tupla CD:nä. 28-sivuinen, Tuomo Wuoren toimittamassa kansivihkossa on uuttaa tietoa pienestä Mirva levymerkistä, jonka elinkaari oli vain 3 vuoden pituinen, mutta levyn taiteilijat valioluokkaa, kuten Harmony Sisters, Raija Valtonen, Olavi Virta, Viljo Vesterinen, Henry Theel. Vuosien 1945-1946 levytyksissä on vahvana Toivo Kärjen kynän jälki. Telefunken-äänityksissä suuret orkesterit George de Godzinskyn johdolla säestävät mm. Leif Wageria, Eero Värettä ja Maire Ojosta, upean matalaäänistä Harmony Sisters-laulajaa.

 
Hinta / Price: 26,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1020 Viljo Vesterinen 1929-1953 Vol. 1. CD

Pohjoismaiden mestari Viljo Vesterinen teki vuosina 1929-1953 noin 680 levytystä; hän oli eräs 1930-luvun käytetyimpiä levymuusikoitamme. Eniten, yli 400 levyä, Vesterinen soitti Dallapé-orkesterin rivimuusikkona. Tälle levylle on pyritty kokoamaan monipuolinen läpileikkaus harmonikkamestarimme Suomessa julkaistuista levytyksistä. Esitykset osoittavat Vilin olleen monipuolinen taiteilija, joka hallitsi suvereenisti niin vaativat konserttinumerot kuin kepeämmät tanssisävelmät, jopa jazzahtavan tanssimusiikin. Soolojen lisäksi on tälle levylle otettu mukaan myös näytteet yhteistyöstä Suomi Jazz Orkesterin, Dallapén, ns. Neljän pojan kiertuekokoonpanon ja keskeisten duetto- ja solistikumppaneiden kanssa.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1022 Viljo Vesterinen Scandinavian Accordion Master Vol. 2 1934-1954 CD

Tällä levyllä on maineikkaan harmonikkataiturimme keskeisten levytysten lisäksi viisi Vesterisen ns. koelevyä, jotka nyt julkaistaan ensi kertaa! Levyn suoranainen sensaatio ovat Vilin Latviassa 1940 levyttämät äänitykset, jotka hän teki keväällä 1940 Riiassa Baltian markkinoille. Tämä levy sisältää Vilin Ruotsissa tekemiä levytyksiä vuosilta 1934-1952. Pohjoismaita varten hän levytti tanssimusiikin lisäksi yhteensä puolenkymmentä vaativaa konserttinumeroa. Ruotsin äänitearkistosta on lisäksi löydetty yksi aikaisemmin tuntematon Vesterisen konserttinumero. Tälle levylle on ensi kertaa koottu yhteen kaikki hänen konsertti numeronsa.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

UKS 20041 Korsusta korsuun CD

Usko Kemppi komennettiin Ouluun tekemään "Korsusta korsuun, Kiestingin ja Uhtuan suuntain korsu- ja marssilauluja". Kemppi keräsi laulukirjaan omiensa lisäksi paljon muuiden tekemiä, esim. Erkki Tiesmaan "Eldanka-järven jään". Kun sotaonni oli kääntynyt ja valtionjohto tiesi vuonna 1943, että ei tulekaan Suur-Suomea, kirja määrättiin hävitettäväksi. Siitä oli ehditty ottaa kaksi painosta, yhteensä 21 500 kappaletta. Nyt tästä laulukirjasta uusikaupunkilainen laulupartio Ruotukaverit ja Sointu-orkesteri ovat tallentaneet Korsusta korsuun CDn Pertti Puhakan sovituksin.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1018 Suomen Laulu CD

Legendaarinen kuoronjohtaja Heikki Klemetti ja Suomen Laulu ovat käsite suomalaisessa kuoromusiikissa. Tämän levyn taltioinnit ovat vuosilta 1929-1947. Erikoisuuksina presidentti Kyösti Kallion siunaustilaisuuden kuoromusiikkiosuudet. Eeva-Liisa Sankolan toimittama 32-sivuinen kansivihko upeine valokuvineen menestyksekkäiltä ulkomaanmatkoilta.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1016 DALLAPÉ orkesteri Levytyksiä vuodelta 1929 Vol. 1 CD

DALLAPÉ orkesteri on ansainnut historiastaan kattavan levysarjan ja nyt valmistunut, vuoden 1929 levytykset, on sen ensimmäinen osa.Toivo Tammisen kansivihkoteksti kertoo kaiken tästä orkesterista harvinaisin valokuvin. Martti Jäppilän huikea uran alku ja monen muusikon korkeakouluna toiminut Dallapé on tähän mennessä pitkäikäisin populaarimusiikin orkesteri Suomessa.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1017 DALLAPÉ orkesteri Levytyksiä vuosilta 1930-1933 Vol. 2 CD

Dallapén tarina jatkuu. Orkesteri nousi 1930-luvun alussa suomalaisen tanssimusiikin suurimmaksi nimeksi, levytystensä- ja kiertueidensa ansiosta. 1933 mennessä Dallapé oli jo laajentunut yli 10-miehiseksi yhtyeeksi, joten orkesterin kultakausi saattoi alkaa. 24-sivuinen kansivihko valokuvineen kertoo sen ajan tarinan.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1021 DALLAPÉ orkesteri Levytyksiä vuosilta 1934-1936 Vol. 3 CD

Dallapén tarina jatkuu. Dallapé orkesteri eli loisteliainta aikaansa. Sillä oli käytössäänHeimolan talo, missä se soitti vakituisesti yli tuhatpäisille yleisöille.Siellä oli myös Dallapén oma toimisto ja musiikkiopisto. Kesäkierueita vartenhankittiin Sisu linja-auto ja valkoiset esiintymisasut.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1025 Dallapé-orkesteri Vol. 4 - Levytyksiä vuosilta 1937-1938 CD

Dallapé oli näinä vuosina parhaassa vedossaan. Se teki levytyksiä, jotka ovat vieläkin lajissaan ylittämättömiä. Orkesterissa oli loistavat puhaltajat ja Euroopan parhaimpiin kuuluvat harmonikansoittajat. Sen monipuolinen ohjelmisto sekä ainutlaatuinen ryhmähenki herättivät huomiota myös ulkomailla. Kaikki tämä ja paljon muuta Dallapé -tietoa löytyy Toivo Tammisen kirjoittamasta 24-sivuisesta kansivihkosta, jossa on runsaasti myös mielenkiintoisia valokuvia.
In 1937-38, the Dallapé Orchestra was at the peak of its popularity. It had an excellent horn section and some of Europe´s best accordion players.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1015 Sinikka Oksanen - Antero Stenberg - 1959 - 1966 Radio sessions CD

Sensaatiomainen löytö radionauhoista, jotka olivat jo hävinneet YLEn arkistoista. Sinikka Oksasen upeita jazztulkintoja Olli Pariolan, Lasse Mårtensonin, Teuvo Suojärven ja Erik Lindströmin yhtyeiden kanssa, sekä eturivin fonisti Antero Stenbergin vahvoja sooloja Suojärven ja Lindströmin yhtyeissä. 
Tämä levy osoittaa 50-60 luvun korkean tason suomalaisessa esittävässä Jazzissa. Kansivihkon teksti Pekka Gronowin. Kansivihkossa myös harvinaisia valokuvia.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1014 William Hammar Lauluja ja aarioita 1904-1912 CD

William Hammar oli yksi Aino Acktén ja Oskar Merikannon aikalaisista ja suomalaisen oopperan perustajista. Kansainvälisen uran viime vuosisadan alussa luonut basso/baritoni oli suomalaisen oopperan kantavia voimia 1911-1930.
Pekka Gronowin kansiteksti peilaa koko laulajan uran vaiheet.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1012 Klassiset joululaulut 1913 -1953 CD

Joulurauhan julistus Turun vanhalta raatihuoneelta ja Sulo Saaritsin ihanat Joululaulut radiosta toivat aikaan oikean joulurauhan. Nyt nämä historialliset äänilevyt vuosilta 1913-1953 on taltioitu samalle CD-levylle. Mukana todellisia levyharvinaisuuksia. Tutustu levyn sisältöön. 

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1013 Perinteiset joululaulut 1912 -1954 CD

Perinteiset joululaulut on kokoelma tunnettuja ja harvinaisia joululauluja vuosilta 1912-1954. Esittäjinä mm. J.A. Tanner, Olavi Virta, Henry Theel ja Kipparikvartetti. Jorma Ikävalkon laulamassa Joulusahti-jenkassa käy köpelösti koko kartanon väelle rengistä isäntään! Tutustu levyn sisältöön. 

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1010 The very first Sibelius recordings 1901 -1908 CD

Maailman ensimmäiset Sibelius-tallenteet nyt ensi kertaa yhdellä CD-levyllä. 28 sivuisen kansivihkon on toimittanut Sibelius asiantuntija prof. Fabian Dahlström. Kansivihkon kuvagalleriassa on mm. kaikkien artistien valokuvat. Esittäjinä mm. Karl ja Ida Ekman, Eino Rautawaara, Maikki Järnefelt, John Forsell, William Hammar, Pietarin Suomalainen Lauluseura. 

Booklet in English and in Finnish.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1040 TURUN SOTAVETERAANILAULAJAT - Tellervo ja asemiesiltojen parhaat CD

Tellervo ja asemiesiltojen parhaat ensimmäinen levy luovutettiin juhlallisessa julkaisutilaisuudessa rouva Tellervo Koivistolle. Tämä levy on monelle sotaveteraanille läheinen sisältönsä vuoksi! Sotaveteraanikuoron laulajien keski-ikä oli levytystä tehdessä 83 vuotta.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1008 LAULUJA ÄIDILLE 1929-1952 CD

Lauluja äidille 1929-1952 on historiallinen äänilevyantologia. Sisältönä on lauluja äidille, äidistä, sekä muita varhaisia äitiaiheisia lauluja. 
    

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1006 MOLOTOHVIN KOKTAILI - propagandaa levyillä 1940-42 CD

”Vanjat juoksee niin, et tossut tulta lyö…"

SOTA-AJAN LEVYT  JOTKA UNOHTUIVAT UUDELLEENJULKAISUISTA
    
Levyantologia Molotohvin koktaili on historiallinen ja mielenkiintoinen kooste suomalaisista sotakupleteista laidasta laitaan. Mukana on kaikkea tunnettujen tekijöiden Matti Jurvan ja Tatu Pekkarisen karikatyyreistä Pallen marssilauluihin. Levykokoelmalla olevat rallit on levytetty vuosina 1940-42, välirauhan ja jatkosodan alkuaikoina, jolloin tie Berliiniin äänilevystudioihin oli vielä viimeisiä hetkiä auki.

    

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1005 Viola Turpeinen - AMERICAN HANURIPRINSESSA CD

Amerikassa tunnetuin suomalainen hanuristi oli Viola Turpeinen (1909-1958). Artie Music OY julkaisee nyt yhteistyössä Kansanmusiikki-instituutin ja Suomen Äänitearkiston kanssa neliosaisen CD-levysarjan, joka käsittää Viola Turpeisen koko levytystuotannon. Ensimmäinen osa sisältää hänen levytyksensä vuosilta 1928-1929. 24 sivuisen kansivihkon teksti ja aineisto Toivo Tamminen & Simo Westerholm. In English: Pekka Gronow.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1007 Viola Turpeinen - AMERICAN HANURIPRINSESSA Vol 2 CD

American hanuriprinsessan Viola Turpeisen tarina jatkuu osassa 2 ja nyt Violan yhtyeeseen tulee toinen nainen ! Seuraukset ovat dramaattiset, mutta musiikki jatkuu silti. Toivo Tammisen ja Simo Westerholmin tarkka kuvaus tapahtumista kansivihkon tekstissä. In English Pekka Gronow.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket

AMCD 1009 Viola Turpeinen - AMERICAN HANURIPRINSESSA Vol 3 CD

American hanuriprinsessan Viola Turpeisen kokonaislevytysten osa 3 on valmis. Toivo Tammisen ja Simo Westerholmin tarkka kerronta kansivihkossa jatkuu. In English Pekka Gronow.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1011  - VIOLA TURPEINEN AMERICAN HANURIPRINSESSA Vol 4 CD

Sarjamme on edennyt viimeiseen osaan. Viola Turpeinen levytti ahkerasti 1940–1950– lukujen vaihteeseen asti. Tämän jälkeen Viola muutti miehensä William Syrjälän kanssa Floridaan Lake Worthiin, josta he ostivat ensimmäisen oman kodin. Pariskunta soitti vakituisesti paikallisella Kenttähaalilla.
He kävivät vuoteen 1957 saakka kesäkiertueilla Keskilännen ja Itärannikon suomalaisseuduilla.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1003 Erkki Aho - RYTMI SWING 1944-46 CD

SUOMALAISTA ÄÄNILEVYHISTORIAA. Äänilevy-yhtiö OY RYTMI AB julkaisi 1944-46 amerikkalaistyylistä tanssi- ja jazzmusiikkia suomalaisten huippuorkesterien ja solistien esittämänä. Nyt nämä harvinaiset gramofonilevyt on siirretty CD aikaan. Erkki Ahon suuri Swing-orkesteri laulusolisteina Olavi Virta ja Harmony Sistersien Raija Valtonen, Harry Bergströmin yhtye ja Maire Ojonen, sekä Toivo Kärki ja Rytmin solistiorketeri vievät kuulijat rytmin Swing-maailmaan. Tuomo Wuoren toimittama 28 sivuinen kansivihko on tietopaketti harvinaisine valokuvineen.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
  

AMCD 1002 GEORG MALMSTÉNIN LASTENLAULUT 1930-1951 CD

Georg Malmsténin syntymän 100 vuotisjuhlan kunniaksi on julkaistu Suomen ensimmäiset lastenlevyt.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1001 KAIKKI ISKU-LEVYTYKSET CD

Isku-levymerkki on lyhyt mutta kunniakas vaihe suomalaisen äänilevyn historiassa. Tällä merkillä ilmestyi 1944-46 vain kolmetoista harvinaista savikiekkoa, joista puolet levyjen kappaleista julkaistaan nyt ensi kertaa CD muodossa. Esiintyjät olivat alansa silloisia huippuja; Olavi Virta ja Henry Theel.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1028 MERIMIESVALSSIEN TAIKAA Osa 1 CD

Merimiesvalssiharvinaisuudet niiden kulta-ajalta, 1930- ja 40-luvuilta, ensi kertaa CD-levyllä. 25 valssia, joiden kokonaiskesto n. 74 minuuttia. Yksi levyn harvinaisuuksia on Jää hyvästi, Anna , jonka esittävät Malmsténin sisarukset Georg Malmstén ja Greta Pitkänen. Kansivihkon asiantuntevan ja syvälle luotavaan tekstin on kirjoittanut toimittaja Maarit Niiniluoto.

 
Hinta / Price: 17,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1032 MERIMIESVALSSIEN TAIKAA Osa 2 CD

Merimiesvalssiharvinaisuuksia löytyy lisää. Nyt ihania iskelmiä jopa 1928 luvulta. Erikoisuutena viisi Ruotsinkielistä merimiesvalssia. Merimiesvalssilevyn kansivihon teksti edelleen toimittaja Maarit Niiniluodon (ruotsinkielisen käännöksen tehnyt Jens Holm). Valokuvina purjelaivatietoutta Pohjois-Suomen satamakaupungeista. Levyt valittu levykeräilijä Jens Holmin äänilevykokoelmasta.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 


AMCD 1004 MERIMIESLAULUJEN TAIKAA  CD

Merimieslaulujen taikaa on jatkoa aiemmin ilmestyneille kahdelle Merimiesvalssilevylle. Tällä levyllä on kuultavissa meriaiheisia foxeja, tangoja, laulelmia aina vuodesta 1928 lähtien. Kappaleet ovat suosittujen laulajien esittämiä. 16 sivuisessa kansivihossa on valokuvia höyrylaiva-aikakaudelta. Vihon tekstin on kirjoittanut toimittaja Maarit Niiniluoto

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1007 Suomalaisen haitarijazzin kultaiset vuodet 1938 - 1956 CD

Sen ajan kärkihanuristit, kuten Matti Viljanen,Kauko Viitamäki, Teuvo Suojärvi ja Topi Kärki panevat parastaan! Levyn kansivihko tarkka tietoteos levytyspäivistä ja mukanaolleista muusikoista.

The Golden Years of Finnish Accordian Jazz 1938-1956. Finnish recording history: recordings of jazz by Finnish accordionists. Booklet includes resumé in English.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1013 Suomalaisen haitarijazzin kultaiset vuodet 1950 - 1960 CD

Haitarijazz laajenee tässä osassa mm. Vaasaan (Louhelainen), Jyväskylään (Haavisto), Turkuun (Tiistola ja Lehtonen), Tampereelle (Majaranta ja Honkonen), Karjaalle (Björklöf) sekä kymenlaaksoon (Toikka). Levyllä harvinaisia ennen julkaisemattomia radioäänityksia!

The Golden Years of Finnish Accordion Jazz 1950-1960. The accordian jazz sequel with further jazz accordionists and including rare radio recordings. Booklet includes resumé in English.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

Copyright (c) Turun Tähtituotanto Oy