FFCD 2010 Pia Arminen - Lasisydän, Ensirakkaus, Uni CD single

Musiikillisesti tällä singellä liikutaan jazzin ja bossanovan maastossa ja kappaleet ovat melodisen herkkiä tuotoksia. Kaikki kappaleet ovat Pian sävellyksiä ja sanoituksista vastaa pääosin Minna Moisanen. Orkesterissa soittavat Timo Kajamies, Timo Haanpää, Ari Ainasoja, Johan Ölander sekä vierailevina muusikkoina Rasmus Puranen ja Jaakko Martikainen.

 
Hinta / Price: 5,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1066 M.A.Numminen: Hiilen kiertokulku luonnossa - Kolets kretslopp i naturen CD

Tango Hiilen kiertokulku luonnossa on aikaisemmin julkaisematon Toivo Kärjen sävellys ja Reino Helismaan sanoitus vuodelta 1954. Julkaisun tarkoituksena on kerätä varoja luonnon hyväksi ja lisätä ihmisten tietoisuutta hiilen kiertokulun merkityksestä luonnossa ilmastonmuuoksen ja meidän kaikkien hyvinvoinnin kannalta. Siksi suurin osa julkaisun tuotosta menee Suomen luonnonsuojeluliiton työn tukemiseen.
Levyn muut myyjät näet lisätietoja paiketta painamalla.

 
Hinta / Price: 5,00 + lähetyskulut 1,00 € (Emme toimita levyä laskulla)

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 2006 Sakke Kotilainen - Sakke Kotilainen CD single

Tanssilavojen suosikki Sakke Kotilaisen huippusingle

 
Hinta / Price: 5,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1072 Ismo Kallio ja Aulis Kotaviita sekä Pentti Oskari Kankaan 7-seinähullua veljestä - Meksikon pikajuna 1 & 2 CD single

Kuuntele, onnistuuko vanhapiika vihdoikin saavuttamaan rakkauden vai meneekö onni taas ohi suun.
Ismo Kallio ja Aulis Kotaviita tulkitsevat kappaleet Jari Puhakan sovituksena ja Pentti Oskari Kankaan 7-seinähullun veljeksen säestyksellä.

 
Hinta / Price: 5,00 (Emme toimita levyä laskulla)

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1071 Sebastian & Anri - Aamuaurinko CD single

TÄTÄ SUOMI TANSSII -LISTAN YKKÖNEN!!!
Vuoden 1993 tangokuninkaalta Sebastian Ahlgren ja hänen vaimonsa Anrin uusi yhteinen single on nimeltään Aamuaurinko. Kauniin kappaleen on säveltänyt Armas Palm, sanoittanut Make Lentonen ja sovittanut Pertti Haverinen. Aamuaurinko-duetollaan Sebastian ja Anri ovat halunneet juhlistaa 25 vuotta jatkunutta yhteiseloaan. Tavoitteena on, että Aamuaurinko kuuluu kohta kaikilla taajuuksilla ja kutsuu tanssiin yhdessä kevätauringon kanssa.

 
Hinta / Price: 5,00 (Emme toimita levyä laskulla)

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 2003 King Drapes: Haavanlehti / Kaupungin valot CD single

Suomenkielistä kipinää ja tulta

 
Hinta / Price: 5,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1068 Anneli Saaristo: Illusion CD single

Illusion on Aarno Ranisen sävellys, jolla Anneli Saaristo voitti "Menschen und Meer" -laulukilpailun Rostockissa vuonna 1985. Kappaletta ei ole koskaan levytetty suomeksi laulettuna, mutta tämä harvinaisuus löytyi Ylen arkistoista. Suomenkieliset sanat kappaleeseen on kirjoittanut Vexi Salmi. Sinkusta on otettu rajoitettu 200:n kappaleen numeroitu painos, josta 150 on yleisessä myynnissä.

 
Hinta / Price: 6,00

Määrä:

Add to basket
 

Copyright (c) Turun Tähtituotanto Oy