Fifty-fifty Records Levykauppa / Joululevyt / Sebastian & Anri - Aamuaurinko

FFCD 1071 - Sebastian & Anri - Aamuaurinko

Vuoden 1993 tangokuninkaalta Sebastian Ahlgren ja hänen vaimonsa Anrin uusi yhteinen single on nimeltään Aamuaurinko. Kauniin kappaleen on säveltänyt Armas Palm, sanoittanut Make Lentonen ja sovittanut Pertti Haverinen. Levyn on julkaissut Turun Tähtituotanto Oy fifty-fifty records -levymerkillään.
Komeaääninen Sebastian Ahlgren debytoi levylaulajana vuonna 1992. Hän esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti vuoden 1993 tangolaulukilpailun esikarsinnassa ja voitti suoraan koko kilpailun. Tangokuningas on sittemmin levyttänyt viisi albumia, joista vuonna 1999 ilmestynyt Peluri-pitkäsoitto on myös Turun Tähtituotannon julkaisema.
Anri on ollut mukana taustalaulajana Sebastianin ensilevytyksestä alkaen lähes jokaisella levyllä. Ensimmäisen yhteisen duettonsa Rakastutaan pari teki vuonna 1995 Syksyn Sävel -kilpailua varten. Laulu jäi tuolloin vain yhden pisteen päähän finaalipaikasta televisiossa, mutta pääsi Tähtikokoelma-pitkäsoitolle.
Sebastianin ja Anrin kuusihenkinen perhe elää musiikintäyteistä elämää ja poika Tino on seurannut isänsä jalanjäljissä aina Tangomarkkinoiden finalistiksi asti. Odotamme vain milloin koko perhe astuu yhteiselle estradille.
Uudella Aamuaurinko-duetollaan Sebastian ja Anri ovat halunneet juhlistaa 25 vuotta jatkunutta yhteiseloaan. Tavoitteena on, että Aamuaurinko kuuluu kohta kaikilla taajuuksilla ja kutsuu tanssiin yhdessä kevätauringon kanssa.
SISÄLTÖ

1. Aamuaurinko (3'38)
säv. Armas Palm, san. Make Lentonen, sov. Pertti Haverinen
LATAA
TULOSSA
               

Tulitko hakukoneella tälle sivulle? Tästä pääset levykaupan etusivulle