FFCD 1065 Usko Kemppi - Satulauluja CD

Monipuolisen taiteilijan, Usko Kempin, pitkään uraan mahtui mm. sävellyksiä, sanoituksia sekä elokuva- ja näytelmäkäsikirjoituksia. Suhteellisen vähälle huomiolle ovat jäänet hänen lastenlaulunsa. Monessa Kempin tekstissä mainitaan hänen oma tyttärensä Inna, joten laulut ovat syntyneet omaan tarpeeseen ja niiden aiheet on saatu omasta kokemuksesta.
Tämän levyn laulajat on koottu Uudenkaupungin lukion ja Viikaisten yläkoulun oppilaista ja laulujen sovitukset on laatinut Bert Karlsson.
Kansivihkon kuvituksena on käytetty Kylli-tädin Kempin Satulaulu-kirjaan piirtämiä kuvia.

 
Hinta / Price: 20,00 €

Määrä:

Add to basket
 

TFO 09 Turun Filharmoninen Orkesteri - Tutti Frutti CD

Turun filharmonisen orkesterin tuottama vuoden varmasti maukkain lastenlevy "Tutti Frutti" sisältää ruotsalaisen sääveltäjän Dan Bornemarkin mukaansatempaavia, levyn nimen mukaisesti hedelmistä kertovia lastenlauluja. Tutti Frutti-, Mango Tango-, Ananas Jazz- ja Ragtime Lime -kappaleet vievät kuulijansa makujen matkalle musiikin maailmaan. Turun filharmonisen orkesterin lisäksi levyllä esiintyvät Tutti Frutti House Band säveltäjä ja kapellimestari Dan Bornemarkin johdolla, Puolalan musiikkiluokkien kuorot ja lapsisolistit sekä Barnkören Sirkkala Singers.

Laulujen sanat löytyvät kansivihkosta.

Tuttu Frutti -levy on kaksikielinen: suomeksi, på Svenska. Booklet languages: Finnish and Swedish

 
Hinta / Price: 22,90 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1002 GEORG MALMSTÉNIN LASTENLAULUT 1930-1951 CD

Georg Malmsténin syntymän 100 vuotisjuhlan kunniaksi on julkaistu Suomen ensimmäiset lastenlevyt.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

Copyright (c) Turun Tähtituotanto Oy