Levykauppa  |  Kilpailu   |  Yritystiedot  |  Yhteystiedot  |  Palaute  |  Etusivulle

fiftylogogif.gif (6979 bytes)

Itsenäistä levytuotantoa vuodesta 1989

Turun Tähtituotanto Oy on perustettu vuonna 1989 ja sen levymerkkejä ovat fifty-fifty records, Sointu, Ultra ja Melody. Yhtiön toimialoina ovat äänitetuotanto ja musiikin kustannustoiminta sekä erikoisohjelmapalvelut.

Yhtiön ensimmäinen äänite vuonna 1989 ilmestynyt, Anneli Saariston La Dolce Vita, ylsi kultalevyksi (25.000kpl). Levyä myydään yhä, sillä julkistettaessa sitä myytiin lähinnä kasetteina ja LP-levyinä.

Tähtituotanto on tuottanut vuoteen 2011 mennessä tuottanut seitsemisenkymmentä äänitettä viihde-, tanssi-, jazz-, klassisen- ja rockmusiikin aloilta. Yhtiä on panostanut myös vanhojen, historiallisten äänilevyjen julkaisuun. Vuonna 1999 Tähtituotannon kymmenvuotisen toiminnan kunniaksi yhtiö julkaisi Suomen ensimmäisen äänilevytehtaan, turkulaisen SOINNUN historiasta (1938-56) kertovan CD-levysarjan ensimmäisen osan. Kymmenosaiseksi kasvaneen levysarjan viimeinen osa julkaistiin joulukuussa 2007.

Ohjelmapalvelusta mainittakoon M.A. Nummisen ja Pedro Hietasen ohjelmatarjonta mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Turun Tähtituotanto on järjestänyt vuodesta 2000 lähtien Uudenvuodenaaton Sointu-konsertteja, joissa suuren Sointu-orkesterin solisteina on esiintynyt jo suuri joukko maamme eturivin taiteilijoita. Ohjelmapalveluihin kuulukin myös Sointu-orkesteri erilaisine kokoonpanoineen.

Lisätietoja levyistä saat tutustumalla levykauppamme valikoimiin. Ohjelmapalveluista saa lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä.

 

TERVETULOA LEVYKAUPPAAN

© Turun Tähtituotanto Oy