FFCD 1080 Solveig Gräsbeck - Love Behind the Clouds CD

CD:lläni laulan 21 omaa sävellystäni nuoruudestani. Lauluista 16 on rakkauslauluja ja 5 lauluja, joissa on syvempää sosiaalista tai poliittista sanomaa. Laulujen tekstit ja booklet ovat eglanniksi.

På min CD sjunger jag 21 egna kompositioner från min ungdom, av vilka 16 är kärlekssånger och 5 sånger med djupare socialt eller politiskt budskap. Sångtexterna och booklet är på engelska.

Music, lyrics and song performances by Solveig Gräsbeck. Booklet in English.

 
Hinta / Price: 18,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1079 Anneli Saaristo - Sinulle, sydämellä - 15 toivotuinta CD

Toivotuiummat Anneli Saariston laulut yhdellä levyllä.

 
Hinta / Price: 15,00

Määrä:

Add to basket
 

RAGCD006 Anneli Saaristo - Aleksis Kivi CD

Aleksis Kivi on Matti Rag Paanasen 9.11.2009 vietetyn 70-vuotispäivän, ja samalla Aleksis Kiven 175-v. juhlalevy, Paanasen sävellyksiä Aleksis Kiven runoihin. Laulut esittää Anneli Saaristo, ja muusikot ovat maan huippuja, Paroni Paakkunaisesta Henrik Otto Donneriin ja Lucjan Czaplinskiin. Kapellimestarina ja pianossa Rag Paananen itse. 68 minuuttia korkealaatuista 1984 äänitettyä konserttimusiikkia ensi kertaa levyllä, suoraan Yleisradion TV-elokuvan nauhoilta. Levyn painos on pieni, joten levystä tulee varmuudella keräilyharvinaisuus, ja aidon laulumusiikin uusi suomalainen klassikko

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1062 Matti Salminen - Lauluja Turusta CD

Tälle levylle Matti Salminen on koonnut kappaleita Lauluja Turusta-laulukirjasta. Säveltäjinä ovat mm. Usko Kemppi ja Pentti Viherluoto. Bonusraitana Turun Mikaelin kirkossa äänietty Jouluun portti aukaistaan, jossa on Ville Urposen urkusäestys. Muiden teosten sovituksista vastasi ja studio-orkesterin johtaja toimi Antti Hyvärinen.

 
Hinta / Price: 20,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1057 Anneli Saarosto - Uskalla rakastaa CD

Anneli Saaristo on monipuolinen taiteilija, väkevä, intohimoinen ja sensuelli laulujen tulkitsija. Kauan odotetun 40-vuotisjuhlalevyn Uskalla Rakastaa teokset muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ovat aivan uutta Annelille sanoitettua ja sävellettyä musiikkia.

 
Hinta / Price: 20,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1049 CHANSONIA - Leena Kotka CD

Chansonia on sopraano ja laulunopettaja Leena Kotkan debyyttilevy, jollaa hän tulkitsee Piafin tunnetuiksi tekemiä lauluja alkuperäiskielellä. Levytys on harvinaisen korkeatasoinen kokonaisuus, ja se on tehty huippumuusikoiden kanssa; Petri Ikkelän hanuri/accordina, Ilmari Räikkösen piano, Häkä Virtasen kontrabasso ja Jyri Sariolan percussiot. Levyn korkeaa tasoa kuvaa Ikkelän viesti tuottajalle kesken levytyksen: "Joudumme lyhentämään sessiota loppupäästä, koska Leenan tulkinnat ja fraseeraukset ovat niin valmiita!" Leenan upea ääni ja puhdas laulutekniikka sekä upeat tulkinnat saattavat kuulijan ranskalaisten chansoneiden tunnelmaan.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1009 Vysotskin lauluja - KATKENNUT LAULU CD

Turkulaisryhmän koko maahan levinnyt musiikkiteatterisitys. Arto Rintamäki, Dick Holmström,Bert Karlsson ja Ari Hakulinen tulkitsevat Vysotskin vahvat tekstit pääosin Rintamäen käännöksinä.Tuttu myös TV 2 kautta!

Songs by Vysotsky - The Interrupted Song. Potent songs by the Russian actor and song writer Vladimir Vysotsky, performed by a group from Turku. Songs are in Finnish.

 
Hinta / Price: 18,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1003 Kalle Fält - ALEXIS KIVI CD

Matti Rag Paanasen Kiven runoihin säveltämää musiikkia. Jazzahtava sovitus. Kalle Fält laulaa m.m. Keinu, Ikävyys, Suomenmaa, Helavalkea, Unelma. Levyn kansi valokuvattu Matti Rag Paanasen maalaamasta taulusta !

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1021 Reino Kotaviita - AMURIN RANNAT CD

Baritonilaulaja trumpetisti Reino Kotaviidan monipuolinen levy. Laulelmaa, iskelmää & jazzia mm. Chydeniuksen "Amurin Rannat", Pethmanin "Mutka" ja Matti Puurtisen lauluja Myrskyluodon Maijasta. Levyvieraina Anneli Saaristo, Laulu- ja soitinyhtye Uudet Tuulet ja Sammon laulajat.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1001 Anneli Saaristo - LA DOLCE VITA CD

Annelin kultalevyä ( 25.000 kpl ) myytiin 80% kasetteina ja lp-levyinä. Nyt uusintapainos cd-levyinä sisältää vuoden 1989 Suomen euroviisuedustuskappaleen La Dolce Vita joka sijoittui seitsemänneksi Lausannessa. La Dolce Vitan lisäksi mm. Petri Laaksosen Äiti Maa. Tutustu levyn sisältöön!

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

Copyright (c) 2000 Turun Tähtituotanto Oy