FFCD 1062 Matti Salminen - Lauluja Turusta CD

Tälle levylle Matti Salminen on koonnut kappaleita Lauluja Turusta-laulukirjasta. Säveltäjinä ovat mm. Usko Kemppi ja Pentti Viherluoto. Bonusraitana Turun Mikaelin kirkossa äänietty Jouluun portti aukaistaan, jossa on Ville Urposen urkusäestys. Muiden teosten sovituksista vastasi ja studio-orkesterin johtaja toimi Antti Hyvärinen.

 
Hinta / Price: 20,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1057 Anneli Saarosto - Uskalla rakastaa CD

Anneli Saaristo on monipuolinen taiteilija, väkevä, intohimoinen ja sensuelli laulujen tulkitsija. Kauan odotetun 40-vuotisjuhlalevyn Uskalla Rakastaa teokset muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ovat aivan uutta Annelille sanoitettua ja sävellettyä musiikkia.

 
Hinta / Price: 20,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1049 CHANSONIA - Leena Kotka CD

Chansonia on sopraano ja laulunopettaja Leena Kotkan debyyttilevy, jollaa hän tulkitsee Piafin tunnetuiksi tekemiä lauluja alkuperäiskielellä. Levytys on harvinaisen korkeatasoinen kokonaisuus, ja se on tehty huippumuusikoiden kanssa; Petri Ikkelän hanuri/accordina, Ilmari Räikkösen piano, Häkä Virtasen kontrabasso ja Jyri Sariolan percussiot. Levyn korkeaa tasoa kuvaa Ikkelän viesti tuottajalle kesken levytyksen: "Joudumme lyhentämään sessiota loppupäästä, koska Leenan tulkinnat ja fraseeraukset ovat niin valmiita!" Leenan upea ääni ja puhdas laulutekniikka sekä upeat tulkinnat saattavat kuulijan ranskalaisten chansoneiden tunnelmaan.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1009 Vysotskin lauluja - KATKENNUT LAULU CD

Turkulaisryhmän koko maahan levinnyt musiikkiteatterisitys. Arto Rintamäki, Dick Holmström,Bert Karlsson ja Ari Hakulinen tulkitsevat Vysotskin vahvat tekstit pääosin Rintamäen käännöksinä.Tuttu myös TV 2 kautta!

Songs by Vysotsky - The Interrupted Song. Potent songs by the Russian actor and song writer Vladimir Vysotsky, performed by a group from Turku. Songs are in Finnish.

 
Hinta / Price: 18,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1003 Kalle Fält - ALEXIS KIVI CD

Matti Rag Paanasen Kiven runoihin säveltämää musiikkia. Jazzahtava sovitus. Kalle Fält laulaa m.m. Keinu, Ikävyys, Suomenmaa, Helavalkea, Unelma. Levyn kansi valokuvattu Matti Rag Paanasen maalaamasta taulusta !

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1021 Reino Kotaviita - AMURIN RANNAT CD

Baritonilaulaja trumpetisti Reino Kotaviidan monipuolinen levy. Laulelmaa, iskelmää & jazzia mm. Chydeniuksen "Amurin Rannat", Pethmanin "Mutka" ja Matti Puurtisen lauluja Myrskyluodon Maijasta. Levyvieraina Anneli Saaristo, Laulu- ja soitinyhtye Uudet Tuulet ja Sammon laulajat.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1001 Anneli Saaristo - LA DOLCE VITA CD

Annelin kultalevyä ( 25.000 kpl ) myytiin 80% kasetteina ja lp-levyinä. Nyt uusintapainos cd-levyinä sisältää vuoden 1989 Suomen euroviisuedustuskappaleen La Dolce Vita joka sijoittui seitsemänneksi Lausannessa. La Dolce Vitan lisäksi mm. Petri Laaksosen Äiti Maa. Tutustu levyn sisältöön!

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

Copyright (c) 2000 Turun Tähtituotanto Oy