FFCD 1053 Untamo Perttu & Kakkorin Sahurit - Kaksipa poikaa Kurikasta CD

Levy sisältää sähköistettyjä versioita eteläpohjalaisista kansansävelmistä. Valtaosa levyn kappaleista on poimittu Kurikan nuottikirjasta. Soiton tarkoituksena oli sekä jalan että mielialan nostattaminen.

 

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1038 TANSSEJA LOUNAIS - SUOMESTA CD

Eero koskimiehen sovittama 9-osainen kansanmusiikkisarja Tansseja Lounais-Suomesta kahdelle viululle, alttoviululle, sellolle, kontrabassolle ja klarinetille. Äänitetty Kustavin Tuulentuvassa 4.5.2003

 

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1005 Viola Turpeinen - AMERICAN HANURIPRINSESSA CD

Amerikassa tunnetuin suomalainen hanuristi oli Viola Turpeinen (1909-1958). Artie Music OY julkaisee nyt yhteistyössä Kansanmusiikki-instituutin ja Suomen Äänitearkiston kanssa neliosaisen CD-levysarjan, joka käsittää Viola Turpeisen koko levytystuotannon. Ensimmäinen osa sisältää hänen levytyksensä vuosilta 1928-1929. 24 sivuisen kansivihkon teksti ja aineisto Toivo Tamminen & Simo Westerholm. In English: Pekka Gronow.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1007 Viola Turpeinen - AMERICAN HANURIPRINSESSA Vol 2 CD

American hanuriprinsessan Viola Turpeisen tarina jatkuu osassa 2 ja nyt Violan yhtyeeseen tulee toinen nainen ! Seuraukset ovat dramaattiset, mutta musiikki jatkuu silti. Toivo Tammisen ja Simo Westerholmin tarkka kuvaus tapahtumista kansivihkon tekstissä. In English Pekka Gronow.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket

AMCD 1009 Viola Turpeinen - AMERICAN HANURIPRINSESSA Vol 3 CD

American hanuriprinsessan Viola Turpeisen kokonaislevytysten osa 3 on valmis. Toivo Tammisen ja Simo Westerholmin tarkka kerronta kansivihkossa jatkuu. In English Pekka Gronow.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

AMCD 1011  - VIOLA TURPEINEN AMERICAN HANURIPRINSESSA Vol 4 CD

Sarjamme on edennyt viimeiseen osaan. Viola Turpeinen levytti ahkerasti 1940–1950– lukujen vaihteeseen asti. Tämän jälkeen Viola muutti miehensä William Syrjälän kanssa Floridaan Lake Worthiin, josta he ostivat ensimmäisen oman kodin. Pariskunta soitti vakituisesti paikallisella Kenttähaalilla.
He kävivät vuoteen 1957 saakka kesäkiertueilla Keskilännen ja Itärannikon suomalaisseuduilla.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 
 

Copyright (c) Turun Tähtituotanto Oy