Toimitusehdot

Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tuotteet ja tuotehinnat

Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä.

Postitus- ja toimituskulut

Kotimaisista tilauksista ei peritä erillisiä posti- ja toimituskuluja. Tilatessasi ulkomaille lisäämme tilaukseen ulkomaanpostimaksun.

Toimitustapa ja -aika

Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä ykkösluokan postissa postipakettina tai kirjeenä paketin koosta riippuen. Tavoitteemme on toimittaa tilatut tuotteet postiin samana päivänä kun saamme tilauksesi. Näin ollen saat tuotteet kotiin kahdessa tai kolmessa päivässä.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, tuotteesta voi tehdä virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena Postiin (postimaksua ei tarvitse maksaa). Samalla tulee ilmoittaa, palauttaako tuotteen ja haluaako rahat takaisin vai haluaako vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten tulee ilmoittaa tilinumero.