FFCD 1079 Anneli Saaristo - Sinulle, sydämellä - 15 toivotuinta CD

Toivotuiummat Anneli Saariston laulut yhdellä levyllä.

 
Hinta / Price: 15,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1069 Anneli Saaristo: Elämäni lauluja CD+DVD

Vahvan tulkitsijan helkeäsalpaavia ennen julkaisemattomia äänityksiä lähinnä 1980-luvulta. Mukana mm. Annelin ensiäänitykset vuodelta 1970 sekä maailman suurimman pop- ja jazzorkesteri The Metropole Orchestran kanssa tehtyjä äänityksiä.

"Levytykset vuosilta 1970-1995 uhkuvat tunnetta ja voimaa... dvd:llä voi kokea TV2:n taltioiman konsertin Näin jäätiin henkiin (1985), jonka intiimi väreily yltää kotisohvalle saakka... * * * * *" Ilkka (Juha Seitz 15.11.2010)

 
Hinta / Price: 26,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1068 Anneli Saaristo: Illusion CD single

Illusion on Aarno Ranisen sävellys, jolla Anneli Saaristo voitti "Menschen und Meer" -laulukilpailun Rostockissa vuonna 1985. Kappaletta ei ole koskaan levytetty suomeksi laulettuna, mutta tämä harvinaisuus löytyi Ylen arkistoista. Suomenkieliset sanat kappaleeseen on kirjoittanut Vexi Salmi. Sinkusta on otettu rajoitettu 200:n kappaleen numeroitu painos, josta 150 on yleisessä myynnissä.

 
Hinta / Price: 6,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1057 Anneli Saaristo - Uskalla rakastaa CD

Anneli Saaristo on monipuolinen taiteilija, väkevä, intohimoinen ja sensuelli laulujen tulkitsija. Kauan odotetun 40-vuotisjuhlalevyn Uskalla Rakastaa teokset muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ovat aivan uutta Annelille sanoitettua ja sävellettyä musiikkia.

 
Hinta / Price: 17,00 €

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1001 Anneli Saaristo - LA DOLCE VITA CD

Annelin kultalevyä ( 25.000 kpl ) myytiin 80% kasetteina ja lp-levyinä. Nyt uusintapainos cd-levyinä sisältää vuoden 1989 Suomen euroviisuedustuskappaleen La Dolce Vita joka sijoittui seitsemänneksi Lausannessa. La Dolce Vitan lisäksi mm. Petri Laaksosen Äiti Maa. Tutustu levyn sisältöön!

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

RAGCD006 Anneli Saaristo - Aleksis Kivi CD

Aleksis Kivi on Matti Rag Paanasen 9.11.2009 vietetyn 70-vuotispäivän, ja samalla Aleksis Kiven 175-v. juhlalevy, Paanasen sävellyksiä Aleksis Kiven runoihin. Laulut esittää Anneli Saaristo, ja muusikot ovat maan huippuja, Paroni Paakkunaisesta Henrik Otto Donneriin ja Lucjan Czaplinskiin. Kapellimestarina ja pianossa Rag Paananen itse. 68 minuuttia korkealaatuista 1984 äänitettyä konserttimusiikkia ensi kertaa levyllä, suoraan Yleisradion TV-elokuvan nauhoilta. Levyn painos on pieni, joten levystä tulee varmuudella keräilyharvinaisuus, ja aidon laulumusiikin uusi suomalainen klassikko

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

GRFCD14 Anneli Saaristo - Kissan mieli CD

Anneli Saariston koskettava levy, joka häneen mukaansa jää hänen viimeisekseen. Muuttuuko kissan mieli?

 
Hinta / Price: 20,00

Määrä:

Add to basket
 

FFCD 1021 Reino Kotaviita - AMURIN RANNAT CD

Baritonilaulaja trumpetisti Reino Kotaviidan monipuolinen levy. Laulelmaa, iskelmää & jazzia mm. Chydeniuksen "Amurin Rannat", Pethmanin "Mutka" ja Matti Puurtisen lauluja Myrskyluodon Maijasta. Levyvieraina Anneli Saaristo, Laulu- ja soitinyhtye Uudet Tuulet ja Sammon laulajat.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

BECD 4019 Anneli Saaristo, Kalle Fält - PRINSESSAN TESTAMENTTI CD

Matti Rag Paanasen tyttärensä muistoksi säveltämää ja osin huumenuorten sanoittamaa musiikkia tulkitsevat Matin ystävät Anneli ja Kalle. MUSIIKKIA TOSIELÄMÄSTÄ!!

The Will of the Princess. Songs composed by Matti Rag Paananen to the memory of his daughter, who died from drug overdose - aged just 21.

 
Hinta / Price: 15,00 €

Määrä:

Add to basket
 

Copyright (c) Turun Tähtituotanto Oy