Fifty-fifty Records Levykauppa / Iskelmälevyt / Dallapé - Jälleen soittaa Dallapé

EMI 50999 633367 2 6 - DALLAPÈ JÄLLEEN SOITTAA DALLAPÈ
 

JÄLLEEN SOITTAA DALLAPÈ!

Suomalaisen rytmimusiikin kulmakivi, 1925 perustettu tanssiorkesteri Dallapé teki paluun. Nuorennusleikkauksen tehnyt orkesteri palasi lavoille uuden albumin, 85-vuotisjuhlavuoden, nimekkäiden solistinaen ja isojen esiintymisten myötä.
Dallapén uudeksi solistinaksi on kiinnitetty Sami Saari. 85-vuotisjuhlavuoden vieraileva solistina puolestaan oli Topi Sorsakoski. Uusi orkesterinjohtaja ja kolmas solistina on oopperalaulaja Juha Hostikka. Hostikka on tullut tutuksi mm. Suomen Kansallisoopperan kuin Savonlinnan Oopperajuhlienkin tuotannoista. Solisteja säestää vanhaan Dallapé-tyyliin iso ja tasokas 10-jäseninen orkesteri, jonka sydämellä soitettu musiikki on kunnianosoitus koko kansan tuntemalle Dallapé-saundille. "Kun sain tilaisuuden tarttua Dallapén johtajuuteen, en epäröinyt hetkeäkään. Alusta asti oli selvää, että Dallapén on oltava kultavuosiensa kokoinen ja veroinen. Ja nyt tämä haave on toteutumassa" kertoo tunnelmistaan Juha Hostikka.
85-vuotisjuhlavuottaan viettävä Dallapé on jättänyt nimensä kevyen musiikin historiaan kaikkien aikojen suosituimpana suomalaisena tanssiorkesterina. Sen huippukausi osui 30-luvun puoliväliin, jolloin se esiintyi ympäri maata pitkien konserttikiertueitten merkeissä saaden aikaan kansan keskuudessa todellisen Dallapé-kuumeen. Uusi albumi Jälleen soittaa Dallapé julkaistiin 19.5.2010 legendaarisen Blue Note -levymerkin kautta.

SISÄLTÖ
1. Jälleen soittaa Dallapé (solistina Sami Saari) 3.10

2. Kangastusta (solistina Sami Saari) 3.26

3. Ikkunan pesijä (solistina Sami Saari) 2.53

4. Ilta Oulunjoella (instrumentaali) 3.02

5. Tuohinen sormus (solistina Sami Saari) 2.24

6. Ei tietää inehmo voi (solistina Topi Sorsakoski) 3.15

7. Kesä Muuratjärvellä (instrumentaali) 2.58

8. Vaaleanpunainen (solistina Sami Saari) 3.31

9. Rantakoivun alla (solistina Topi Sorsakoski) 2.56

10. Pustan Poika (solistina Sami Saari) 2.31

11. Itämaista rakkautta (solistina Juha Hostikka) 3.17

12. Ikkunaprinsessa (solistina Sami Saari) 3.33

13. Sä kaunehin oot (solistina Sami Saari) 3.35

14. Dallapén tunnussävel (instrumentaali) 1.54
MUUT TIEDOT
Dallapé:
Dallapé-orkesterin kokoonpano: Anssi Nykänen: rummut, Harri Rantanen: basso, Varre Vartiainen: kitara, Niko Kumpuvaara: harmonikka, Mauri Saarikoski: viulu, Arttu Takalo: ksylofoni, Petri Puolitaival: alttosaxofoni, Heikki Pohto: tenorisaxofoni, Tero Lindberg: trumpetti, Mikko Mustonen: pasuuna/tuuba,
               

Tulitko hakukoneella tälle sivulle? Tästä pääset levykaupan etusivulle